>

Egészséges életvédelem

(Magyar világ,2009.szept.17)

www.magyarvilag.info

 

 

 

Egészséges életvédelem


Mondjunk nemet az emberiség legnagyobb kártevőinek!

Napjainkban egyre többen ismerik fel, hogy a gyógyszermaffia mennyire behálózza világunkat, gyógyszer - kábítószer - függővé téve az emberiséget. Az esztelen haszon reményében - hiszen ennek a mammon-imádó fajnak semmi sem elég - a folyamatos gyógyszer-többlet fogyasztásra ösztönzik Földünk lakóit, hol halálos vírus veszélyével fenyegetve, hol pedig az -örök élet- hazugságával kecsegtetve különböző vitaminok és kiegészítők forgalomba hozatalával.


 

Lapunkban folyamatosan tájékoztatunk azokról a régi, hagyományos és több száz éve bevált módszerekről, amelyek az alapvető egészségmegőrzést biztosítják. Igaz, a levegőben, az élelmiszereinkben és vizeinkben bekövetkezett szennyezettség, a kizsigerelt termotalajunkból eltűnt ásványi anyagok és nyomelemek hiánya miatt sokkal nehezebb már védekezni ezek ellen a modern korunk boszorkánykonyháin fozött kórok ellen, de még akkor is lényegesen biztonságosabb és nagyobb védelmet nyújt mindenki számára, mint akár csak egyetlen gyógyszer bevétele is. Példaként hadd említsem fiam esetét, akinek osztályfőnöke értesített, hogy magas láza van, menjek érte. Mire kb. egy óra múlva odaértem, ahelyett, hogy borogatást tettek volna a fejére, csuklójára, egy lázcsillapító Rubofen tablettát adtak be neki, s örömmel nyugtázták, hogy a hőemelkedése csökkent. Ennek a -jóakaratnak- lett a következménye a súlyos májgyulladása, mint utóbb kiderült, a gyógyszerek 90 százaléka vérből készül, a lázcsillapítóknál szinte 100 százalékos ez az arány és sem Hepatitis-, sem pedig egyéb vírusok ellen nem szűrték a levett vért, de korábban még AIDS-ellen sem.


A felelőtlen gyógyszer beadásnak fél éves tortúra lett a következménye, mire a sárgaság és annak szövodményei elmúltak. Jómagam tíz éve egy influenza-elleni mizéria miatt kaptam ?védooltást? - külföldre indulás elott ?kötelezo? volt, amelynek következtében bal oldalamra lebénultam, tolókocsiba kényszerültem. Az egészségügyi szakemberek szerint ez teljesen ?természetes?, hiszen néhány ezreléknyi haláleset is ?megengedett? ilyenkor. Igen ám, csakhogy én száz százalék vagyok magamnak és nem néhány ezrelék, s engem nem érdekelnek a kimutatásaik. Hogy mégsem maradtam béna, tolókocsis nyomorék, az annak köszönheto, hogy azonnal iszonyatos mennyiségu gyulladás- és víruscsökkento gyógyteákat kezdtem fogyasztani, s így egy hét alatt leküzdöttem azt a bajt, amelyre pedig eloször azt mondták, hogy talán gyógyíthatatlan.


 

A lényeg: az ember szüloként természetes, hogy gyermekének a legjobbat szeretné, s nehezen tud dönteni, amikor még az iskolában is azzal sulykolják, hogy védje meg a gyereket! De nem árt felelosen dönteni és ne doljünk be a reklámnak, különösen a kalmárszemléletu gyógyszermaffiának, amelyrol világszerte egyre többen ismerik fel, hogy a folyamatos fogyasztással törodnek, s nem a bajok igazi orvoslásával. De most magunkkal foglalkozzunk. Tehát, ha -támad- a vírus, s azt megelozendo, most akarják gyermekeinket beoltani ellene, gondoljuk végig: senki nem vállal felelosséget a beadandó méreg miatt, tehát, ha akár maradandó károsodást is szenved a gyerek, akkor is a mi felelosségünk, amiért beoltattuk. Nem beszélve arról, hogy ha évek múlva valamilyen, addig ismeretlen tünetet észlelnek, nem lesz orvos, aki kimutatja, hogy ennek bizony a most beadott -védőoltás- a kiváltó oka!


Tegyük fel, hogy mégis csak véd ez az oltás. Igen ám, de felelosen azt csak akkor lehetne megkapni, ha teljesen steril körülmények között tartva mindenkinél kimutatható volna, hogy semmilyen influenza-vírus ? és egyéb betegség - nem lappang benne. Ezen kívül szigorúan ismertetni kellene az oltóanyag összetételét, hatóanyagát, nehogy más, akkut betegségeknél súlyos bajokat okozzon. Ezek után pedig azt is tudni kell, hogy több mint százféle vírust analizáltak már, s nincs ember, aki megmondaná ? csak a kitenyésztoi -, hogy most éppen melyik faja fog ránk támadni. Tehát ne doljünk be a riogatásoknak, hanem gondosan készüljünk fel. Nem lehet elégszer hangoztatni, hogy helyes táplálkozással, megfelelo higiéniával minden baj megelozheto.


Először is, komolyan kell venni, hogy naponta többször mossunk kezet. Ha a munkahelyünkre beérkeztünk, ha hazamegyünk, különösen férfiaknál fontos, hogy a mosdó használata elott is/!/ és utána is alaposan mossanak kezet. Az elfogyasztandó gyümölcsöket ? amelyeket ki tudja ki mindenki tapogatott össze ? és zöldségeket alaposan mossuk meg, még akkor is, ha éppen nem fogyasztjuk el, csak a kamrába vagy a hutoszekrénybe tesszük. Az étrend összeállításánál ügyeljünk arra, hogy minden héten fogyasszunk káposztát, bármilyen változatban ? fozelék, dinsztelt, saláta, stb. - és lehetoleg legalább 10-15 dkg-nyi mennyiséget savanyított formában! Igyunk minden nap egy pohár gyógyteát, amelyek vírus vagy gyulladáscsökkentoek, ki melyiket szereti. Lehet zsálya, zsurló, hagyma. Figyelem a hársfateát a szívbetegek óvatosan fogyasszák, de az egészségesek is hetente csak egy-két pohárral ihatnak/!/, a kamilla meg elsosorban csak külsoleg és gargarizálásra ajánlatos!


A filteres tea kerülendo, különösen, hogy a filteranyag rákkelto! Gyümölcsöt ? vagy zöldségféléket - minden nap fogyasszunk és amennyire csak lehet, a szénhidrát bevitelt csökkentsük. Ha ezekre odafigyelünk, kevesebb az esély a betegségre. Ha mégis bekövetkezik a baj, nem kell megijedni. Néhány napot otthon kell maradni, már csak azért is, hogy tovább ne fertozzük a környezetünket, s a legyengült szervezetünk újabb betegségeket ne szedjen össze. Tehát, ha az influenza elért bennünket, elsoként is a lázat kell csillapítani, a fej, a csuklók és a bokák vizes borogatásával. Ha ez nem segít, akkor fürdovel. (A kellemes, langyos vízbe beülve azt lassan, fokozatosan egészen hidegre hűtsük elő ha nincs kád, a zuhany alatt állva is hasonló a megoldás, majd meleg takaró alá bebújva pihenjünk le.


Naponta akár többször is meg lehet ismételni, mindaddig, amíg 37 fok alá nem megy a test homérséklete.) Amennyi teát csak bírunk, fogyasszunk, itt azonban már a zsurló vagy zsálya és a hagymatea jöhet szóba. Egy nap akár 2-3 litert vagy többet is igyunk meg. Ez azért is fontos, hogy a szervezetünk ne száradjon ki, a folyadék tisztítsa a bensonket, a hagyma nem utolsó sorban a legjobb fájdalomcsillapító és nyugtató. (Egy liter vízbe csak a felso héjától megtisztított közepes nagyságú 2-3 fej hagymát kettévágva 10-15 percig fozzünk, majd natúr vagy ízesítve is bárhogy fogyasztható, hidegen-melegen, langyosan. A zsurlót vagy zsályát 3 percig kell forralni, utána 10 percig állni hagyni ? itt is egy liter vízre egy csapott evokanálnyi mennyiséget kell számítani.) A betegség ideje alatt lehetoleg tejet és csokoládé féleséget ne fogyasszunk, gyermekeknél se kedveskedjünk a ?kis betegnek? édességgel, csak mézet adjunk, azt viszont lehet nagyobb mennyiségben is.


Ha erős köhögéssel társul a vírusfertozés, akkor a mellkast és a hátat kenjük be disznózsírral ? háznál vagy hentesnél vettel és nem hamisítottal ? majd egy lepedobe vagy törülközobe csavarva néhány órát ágyba bújva hagyjuk. Az orrfolyást langyos sós vízzel tisztítsuk, a torkot is ajánlatos langyos, sós vízzel öblögetni, amit kamillateával is ki lehet egészíteni. A végtagok ízületi fájdalmát enyhíteni lehet langyos szódabikarbónás vízzel való áztatással, borogatással, az eros fejfájásra is kiválóan alkalmas a hagymatea, de külso borogatásként még alkalmazhatjuk a diólevélbol fozött teát is. Egyébként pedig a diólevél tea kiválóan alkalmas az érelmeszesedés gyógyítására is, külsoleg priznicszeruen a nyakat érdemes éjszakára körbeborogatni a diólevél-teába áztatott ruhával, néhány hét alatt hihetetlen javulást vált ki. S ami a legfontosabb: megelőzésnél ajánlatos naponta legalább egy gerezd nyers fokhagymát fogyasztani, amíg tart ez a nagy vírus-mizéria.


Ha valaki megbetegedett, akkor ennél többet is lehet enni a betegség ideje alatt, de késobb sem árt, ha hetente legalább egy-két gerezdet nyersen is megeszünk. A gyermekeknek egészen kicsi kortól - már egy évesen is fontos, hogy kapjanak fokhagymát, ez az immunrendszerüket rendkívüli módon erosíti.  Hogy a kellemetlen szagot elkerüljék, az apróra összevágott fokhagymát mézzel fogyasszák, férfiaknál lehet pálinkába áztatni is, hogy jobb kedvvel vegyék be, de azért utána egy kanál méz sem árt! A fokhagyma egészséges idoszakban se hiányozzon az étrendünkbol, számos fozelékben, levesben, mártásban  finom és fokozatosan ?orködik? szervezetünk karbantartása felett.


Ne feledjék, a középkori súlyos pestisjárványt a fokhagyma és vörösbor fogyasztásával kerülte el a magyarság! Na persze a mértékletesség a bornál ezúttal sem árt. S még néhány apróság: már ez a hazug gyógyszerkotyvasztó csapat sem tudja tagadni, hogy a szódabikarbóna fontos rák-megelozo szer. Gyermekkoromban minden héten kaptunk egy-egy pohár ?pezsgot? - egy dl vízbe egy evokanál ecetet és egy teáskanál szódabikarbónát elkeverve ittuk a pezsgo italt, s mindenféle fertozéstol megóvott. Nagyobb mennyiségben sokan vallják, a már rákos betegséggel küzdok számára is segítség.


A csontritkulás és mindenféle baj megelozése érdekében pedig hajdanában is egy kis üvegbe kb.2 dl almaecetet (borecet is jó, de csak otthon készített) öntöttünk, beletettünk 3-4 nyers tojás jól megmosott, belso hártyáitól megtisztított héját, lefedtük, s 3 napig állni hagytuk. Ezután a szétforgácsolódott héjdaraboktól leszurve naponta egy teáskanálnyit egy kis vízzel elkeverve fogyasztottuk. Minden hónapban egyszer érdemes megcsinálni ezt a kúrát, a súlyos csontritkulásban szenvedok naponta akár háromszor egy-egy kanállal is fogyaszthatnak, étkezés elott. A legcsúnyább köszvény ellen is kiválóan hat, de a szervezet immunrendszerét is felerosíti, a csontritkulásban szenvedokkel is szinte csodát muvel. Higgyék el, eleink sokkal jobban ismerték az emberi szervezet muködését, tudták, hogy mit miért kell fogyasztani, mit hogyan kell alkalmazni.


Szedjük elő a régi recepteket és tanuljuk újra, ne hagyjuk, hogy ez a kalmárszemlélet teljesen a hatalmába kerítsen bennünket. Gondolják el, hogy ma már elismerten a gyógyszermaffia sokkal nagyobb üzletet bonyolít le, mint a fegyverkereskedelem és a kábítószerügylet együttvéve! Ráadásul legálisan, minden kockázat nélkül, hiszen a felelosség a betegé, miért vette be! Ennyi gyógyszerfogyasztással szemben az emberi élet minosége hogyan alakult?! Gondolkodjanak tehát, mielott akár csak egyetlen gyógyszert (?) is bevesznek. Hívják fel a figyelmét ismeroseiknek, barátaiknak is e tanácsokra, ne hagyják, hogy az esztelen reklámhadjárattal mindenkit elbutítsanak! Egészségük (életük) múlik rajta!                        R.M.

 

 

 

Remélem minden magyarnak a javára fog szolgálni ez a cikk.

Én magam a hagyma-teát már megcsináltam, nem is olyan rossz.

A cikk nem az enyém, lehet ide sem lenne szabad kiraknom.

Ha valaki mégis kinyomtatná arra kérném,

hogy akkor legalább egy példányát vegye meg az újságnak (Magyar Világ)...

Ez nem reklám akar lenni csak hát valamit-valamiért...

200 ft- nem egy nagy összeg, foleg akkor,

ha eme cikk kapcsán több ezer forintot

 spórolhatunk meg...

 

Isten vigyázzon mindannyiunkra!

 

Vissza a főoldalra /Back to the main page

 

 

 

 

 

Ez az oldal teljesen független bármi féle politikai nézettol.

This page is completely independent from any political view.

© 2006-2016 ZSOLT-SHOW  -  All copyrights rest with the Author  -  Minden jog fenntartva